fiecare produs cumpărat plătește un artist

Cumpără produse din Marketplace și susține comunitatea locală de artiști

Fiecare produs cumpărat plătește un artist și îi aduce bucuria de a-și vrea munca apreciată. Comunitatea Printoteca Marketplace crește continuu și duce mii de produse imprimate către iubitorii de creativitate locală. Selectăm doar lucrări care se supun politicii noastre anti Fake & Hate, analizăm fiecare aplicație în parte și, indiferent de nivelul de experiență sau modul în care aleg să se exprime, alegem creativii care au o poveste de spus.

ALEGE SUSTENABIL

La Printoteca valorile noastre de bază sunt respectul pentru oameni și natură. Selecția noastră de produse vine din surse verificate, fabrici nepoluante în care angajații lucrează în siguranță și sunt plătiți corect. Procesele de producție folosite nu generează deșeuri periculoase pentru natură, sortăm și reciclăm materialele rezultate din activitatea noastră, folosim cerneluri pe bază de apă, non-toxice, respectăm cu rigurozitate toate normele în vigoare pentru protecția mediului și siguranța echipei și îmbunătățim în continuu procesele pentru a avea un impact minim asupra planetei.

Oferim clienților produse de calitate, de care să se bucure mult timp, pentru a încuraja consumul responsabil și a reduce risipa de textile.

Blog updates